SİİRT / BAYKAN - Veysel Karani İlkokulu

05058193252
Veysel Karani Beldesi Atatürk Mahallesi Diyarbakır cad.No 17 Baykan/SİİRT
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, kendine güvenen, katılımcı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim - Öğretim
Sabah : 08.30 - 11.55 Öğle Arası : 11.55 - 13.00 Öğleden Sonra : 13.00 - 14.35
Ulaşım belde merkezinden her saat başı kalkan minibüslerle sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun bulunduğu belde, ilçe merkezine 8 km, il merkezine ise 40 km uzaklıkta bulunmaktadır.